Бершадська місцева прокуратура Вінницької області забезпечила належний розгляд протоколів про адміністративне правопорушення, пов'язане з корупцією, що передбачене ч. 1 ст. 1726 КУаАП, складених Управлінням захисту економіки у Вінницькій області Департаменту захисту економіки Національної поліції України, відносно двох депутатів міської ради.

Установлено, що народні обранці, а отже, відповідно до підпункту «б» пункту 1 частини 1 статті 3 Закону України «Про запобігання корупції», суб'єктом відповідальності за правопорушення, пов'язані з корупцією, у порушення вимог ч. 1 ст. 45 Закону України «Про запобігання корупції», без поважних причин не своєчасно подано декларацію особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування за 2016 рік, чим вчинено адміністративне правопорушення, пов'язане з корупцією, яке передбачене ч. 1 ст. 1726 КУаАП.

Постановою суду депутатів визнано винним та призначено покарання у виді штрафу, розміром 50 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, що становить 850 грн.



Переглядів: 1381
Поширень: 0