Відповідне повідомлення з'явилось на сторінці Вінницького обласного управління лісового та мисливського господарства у мережі Фейсбук.

"Друзі, бершадські лісівники - наші герої дня по порятунку диких тварин та птахів!!! Спочатку сова, тепер - красуня-козуля!!! У Сумівському лісництві врятували хвору козулю! Тварину з порушенням рівноваги та пораненнями на тілі серед поля виявили водій лісовоза Віктор Нановський та старший майстер лісу Євгеній Гончар.

На Вінниччині лісівники врятували поранену козулю

Коли зупинились і підійшли ближче, дика коза навіть не намагалася втекти. По прибуттю головного лісничого Володимира Сташенка, мисливствознавця держлісгоспу Вадима Голинського разом із начальником Бершадської районної державної лікарні ветеринарної медицини Ігорем Ковалем тварину уважно оглянули. У козулі виявили ознаки отруєння та поранення на задній правій лапі. Хворій надали необхідну ветеринарну допомогу, відновили рівновагу, переконалися, що внутрішніх запалень немає.

На Вінниччині лісівники врятували поранену козулю

На волю дику тварину випустять трохи згодом, коли вона повністю одужає, набереться сил і не шкультигатиме", - йдеться в повідомленні.



Переглядів: 2154
Поширень: 0