З метою сприяння покращенню якості та культури обслуговування пасажирів, підвищення продуктивності праці і рівня професійних знань та майстерності на Південно-Західній залізниці відбувся конкурс на звання «Кращий провідник».

У фінальному відборі взяли участь переможці відбіркових турів на вагонних дільницях ст. Київ-Пасажирський, Жмеринка, Хмельницький, моторвагонного депо Фастів, Чернігів, а саме 8 конкурсантів – по два учасники від вагонних дільниць та по одному від вагономоторних депо: Оксана Чумак та Ірина Череднічок – провідники вагонної дільниці ст. Київ-Пасажирський, Сергій Міхаєвич та Генадій Обштир - провідники вагонної дільниці ст. Жмеринка, Дмитро Громійчук та Олег Бубело - провідники вагонної дільниці ст. Хмельницький, Оксана Стецюк - провідник моторовагонного депо Фастів та Оксана Бородавкіна - провідник моторовагонного депо Чернігів.

Фінальна частина конкурса складалася з завдань, де учасники мали проявити всю свою не лише професійну майстерність, але і якості психологів та акторів. Зокрема, учасникам пропонувалися нестандартні ситуації, які часто-густо виникають у поїздах або під час посадки пасажирів.

Переможцем другого туру галузевого конкурсу на звання «Кращий провідник» серед провідників пасажирських вагонів та вагонів моторовагонного рухомого складу в поїздах підвищеного комфорту стали:

Серед провідників пасажирських вагонів:

Перше місце – Генадій Обштир – провідник вагонної дільниці ст. Жмеринка;

Друге місце – Олег Бубело - провідник вагонної дільниці ст. Хмельницький;

Третє місце – Оксана Чумак - провідник вагонної дільниці ст. Київ-Пасажирський.

Серед провідників моторовагонного рухомого складу в поїздах підвищеного комфорту:

Перше місце – Оксана Стецюк – провідник моторовагонного депо Фастів.


Переглядів: 3678
Поширень: 0