15 квітня у селі Агрономічне Вінницького району сталась дорожньо-транспортна пригода за участі рейсового автобуса та дівчини-велосипедиста. Автобус рухався за маршрутом «Ільківка-Вінниця». Поліція з’ясовує обставини події.

Аварія сталась близько 18.20 години на Гніванському шосе. Маршрутний автобус під керуванням 63-річного вінничанина рухався в напрямку обласного центру.

За попередньою інформацією, двоколісний транспортний засіб зіткнувся з задньою правою частиною пасажирського транспорту.

Після ДТП водій не зупинився і поїхав на кінцеву зупинку у Вінницю, де був виявлений працівниками поліції. Зі слів чоловіка, він не бачив, що допустив зіткнення з велосипедистом, тому і не зупинився.

У результаті аварії 36-річна вінничанка, яка керувала велосипедом, госпіталізована до реанімаційного відділення міської лікарні.

Поліція встановлює обставини аварії, в якій постраждала жінка-велосипедист

Автобус поміщений на арешт майданчик.

Слідчим відділом поліції розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. За таке правопорушення передбачено покарання у вигляді обмеження волі на строк до 3-х років з позбавленням права керувати транспортними засобами на такий самий строк.



Переглядів: 2513
Поширень: 0