В. Черній закцентував увагу на відповідальності щодо якісної підготовки виставкового матеріалу для достойного та на належному рівні представлення області.

Офіційне відкриття ХХІІ Міжнародної агропромислової виставки відбудеться 15 червня об 11 годині за участю Президента України. Виставка триватиме до 19 червня і загальнообласні експозиції представлятимуться у 7 павільйоні. Вінниччину з харчової та переробної галузі на виставці представлятимуть такі підприємства, як ВАТ «Вінницькій олійножировий комбінат», ТОВ «Люсдорф», ТОВ СП «Мед Поділля», ТОВ «Технопром Продукт», ВАТ «Вінницька харчосмакова фабрика», ВАТ «Вінницький завод концентратів», ВАТ «Козятинхліб».

Також у виставці прийматимуть участь промислові підприємства області, які займаються виробництвом відомої не тільки в Україні сільськогосподарської техніки, а саме ВАТ «Брацлав», Могилів-Подільський машинобудівний завод, «Хмільниксільмаш», Краснянське «Агромаш» та Калинівське «Агромаш». А племінне тваринництво Вінниччини представлятимуть в рамках виставки такі агроформування, як ПП «Радівське» та ДГ «Артеміда» Калинівського району, «Зелена долина» Томашпільського району та ТОВ «ЕЛ-ТУР» Липовецького району.

Під час наради обговорювалися шляхи вирішення проблемних питань, які виникли у підприємців при підготовці до виставки.


Переглядів: 3066
Поширень: 0