Міст в Ямполі, який постраждав внаслідок паводку 2008 року, реконструюють до листопадаРух по оновленому мосту планують відкрити в листопаді цього року. У дотриманні такого графіку голову адміністрації запевнили будівельники у ході перевірки робіт на об’єкті.

Міст через річку Русава в Ямполі збудували у 1966 році. З того часу проводились лише поточні ремонти. А коли споруда зазнала пошкоджень внаслідок підтоплення місцевості у 2008 році, необхідність у капітальній реконструкції стала очевидною. Міст в Ямполі, який постраждав внаслідок паводку 2008 року,
реконструюють до листопада

Фахівці оцінювали стан мосту як «умовно задовільний», переважно була порушена огорожа. Проте повноцінно безпеку руху автомобілів і пішоходів шляхопровід забезпечити не міг.

Ремонтні роботи на об’єкті розпочали цього року. Генеральний підрядник - «Вінницьке МБУ-4». Кошторисна вартість капітального ремонту - 6,1 млн. грн.. Реконструкція включатиме розширення проїзної частини з 7 до 9 м., облаштування тротуарів для пішоходів та асфальтування під’їзної частини дороги до мосту. Довжина мосту становить майже 51 м. Загальна ж протяжність оновленої ділянки дороги складатиме 160 м.


Переглядів: 3431
Поширень: 0