Біля одного з сільських магазинів «Продукти», розташованого у Літинському районі Вінницької області, зупинилося таксі «Хонда Сівік». 28-річний пасажир іномарки зайшов до магазину придбати цигарки та спиртне, але на таку покупку в нього не вистачало грошей. Тоді, коли молодий чоловік підійшов до прилавку, продавчиня обслуговувала пенсіонера та знаходилась з ним у іншій частині магазину. Зазирнувши за прилавок, чоловік побачив гаманець, який одразу вхопив та вибіг з магазину. В гаманці знаходилась виручка за попередній день роботи магазину «Продукти» - майже 4 тисячі гривень.

Пильний пенсіонер помітив, як молодик викрав з-під прилавку гроші та сів у таксі, яке його чекало біля виходу. Літній чоловік вчинив галас та навіть намагався наздогнати грабіжника, але марно.

В цей час неподалік місця скоєння злочину патрулював екіпаж ДАІ. Правоохоронцям пенсіонер розповів про те, що сталось у магазині та повідомив, на якому автомобілі зник грабіжник.

В сусідньому селі працівники ДПС затримали вказаний автомобіль, у якому знаходився підозрюваний у скоєні злочину чоловік. У нього знайшли викрадений гаманець, який він сховав, загорнувши у футболку.

Як повідомив в. о. начальника Літинського РВ ГУМВС України у Вінницькій області Олег Головащенко, відносно затриманого порушено кримінальну справу за ч.1 ст. 186 «Грабіж».


Переглядів: 3552
Поширень: 0