У запуску взяв участь голова облдержадміністрації Микола Джига у ході робочої поїздки до Козятинського району.

На Вінниччині запустився 11-й цукровий заводОновлення виробничих потужностей здійснив новий власник цукрового заводу - ТОВ "Мар\'їнський Укрпромзбут" (м. Мар\'їнка Донецької області). Продуктивність заводу становить 1840 тонн на добу, заплановано переробити 110 тис. тонн цукрових буряків. Середньомісячна заробітна плата за виробничий сезон складе 2500 грн., чисельність працюючих на виробництві 417 чол. За словами власників, також планується підтримка та розвиток соціальної сфери територіальної громади Бродецького.

На Вінниччині запустився 11-й цукровий заводГолова облдержадміністрації Микола Джига зазначив: «Цього року в області до збирання маємо 76 тис. га цукрових буряків, це – на 60% більше минулорічних площ. Очікуємо на вдалий сезон цукроваріння з виробництвом на рівні 320 тис. тонн цукру. Таким чином повністю забезпечуючи доведену державою квоту».

Станом на 14 вересня приступили до збирання цієї культури в 21 районі області і викопано понад 15 тис. га. Урожайність цукрових буряків на сьогодні становить 325 ц /га , або на 32 ц вище минулорічного показника.


Переглядів: 6945
Поширень: 0