У рамках інвестиційного проекту також буде проведено реконструкцію виробничих потужностей. В оновлення заводу буде вкладено 130 млн. грн.. Відвідавши підприємство, голова облдержадміністрації підкреслив: регіон зацікавлений у припливі інвестицій в переробну галузь.

На Вінниччині планують відкрити новий цех з виробництва сухого молока Голова облдержадміністрації Микола Джига вважає, що модернізація переробних підприємств та їх ритмічна робота дозволить стабілізувати економічну ситуацію в регіоні. На іллінецькому молокопереробному підприємстві ТОВ «Люстдорф» вінницький губернатор побачив сучасне технологічне виробництво. «Власник не економить на закупівлі новітнього дороговартісного обладнання», - відзначив він. Представник компанії Олег Васильєв розповів про плани оновлення та розширення заводу. Нові виробничі площі у сім разів перевищать нинішню територію. У планах –будівництво автоматизованого складу, цехів приймання і сушки молока, енергоблоку та інших виробничих приміщень. На перспективу власники підприємства готові зайнятися випуском кисломолочної продукції.

Завдяки реалізації інвестиційного проекту ТОВ «Люстдоф» збільшить обсяг переробленої сировини до 350 тонн молока на добу. Також буде створено 30 робочих місць. Для розширення сировинної зони планується встановити 10 нових заготівельних пунктів та 50 модернізувати, забезпечивши їх новими, потужнішими холодильними установками та необхідним лабораторним обладнанням. «85% молока, яке ми переробляємо, надходить з господарств, - каже співзасновник ТОВ «Люстдорф» Олег Васильєв, - За якість легше боротися з підприємствами, ніж з населенням».

Компанія також має намір долучитися до розвитку інфраструктури міста Іллінці.

Для довідки:
Асортимент продукції ТОВ «Люстдорф» складається з понад сорока найменувань. Тут виробляють молоко тривалого зберігання різної жирності, молочні напої з фруктовими наповнювачами, питне молоко для дитячого харчування, масло та вершки. Вся продукція підприємства сертифікована і відповідає найвищим вимогам технологічного процесу та потребам споживача.

За 8 місяців поточного року ТОВ „ Люстдорф” вироблено продукції на 375,7 млн.грн, що становить 111,8 % до минулорічного періоду.


Переглядів: 10356
Поширень: 0