Нове обладнання молокозаводам області поставляє зокрема і місцевий виробник –ВАТ «Уланівський агромаш». З виробництвом на підприємстві ознайомився голова обласної державної адміністрації Микола Джига підчас робочої поїздки до Хмільницького району.

У Ш кварталі цього року завдяки замовленням від молокозаводів на виготовлення молокоприймальних пунктів підприємство збільшило обсяги виробництва у 4 рази порівняно з минулим роком. У вересні «Уланський агромаш» виготовив 30 пунктів прийому молока, на жовтень має вже 22 замовлення.

Голова облдержадміністрації Микола Джига, перебуваючи на підприємстві, зазначив: реалізація програми зі встановлення молокоприймальних пунктів дозволила не лише контролювати якість молока від населення, а і підтримати місцевого виробника такого обладнання. «Закон «Про молоко і молочну продукцію» передбачає обов’язковість лабораторного дослідження молока від населення в молокоприймальних пунктах. Важливо, що ставлячи за мету наведення порядку на ринку молока, ми сприяли і збільшенню виробництву на нашому підприємстві - «Уланівський агромаш», де випускають якісні молокозаготівельні пункти, які відповідають усім необхідним стандартам», - додав губернатор, - а це робота для наших громадян, а відповідно надходження до місцевого бюджету».


Переглядів: 3838
Поширень: 0