Голова обласної державної адміністрації Микола Джига 1 грудня зустрівся з основним інвестором і власником ТОВ «Пфаннер Бар» громадянином Австрії Ельмаром Шнайдером.

Під час зустрічі обговорювалися спільні інтереси та проблемні моменти у багаторічній співпраці. Як зазначив Ельмар Шнайдер, великих проблем не існує, а незначні вирішуються. Також він попросив М. Джигу допомогти у вирішенні питань щодо зменшення ПДВ на їхню продукцію та відміни митного збору під час реалізації продукції в країни Європейського Союзу, так як це, наприклад, відбувається в сусідній державі Республіці Молдова. Метою підприємства є розширення мережі переробної галузі, а саме виготовлення концентрованих соків із вирощених самостійно та придбаних у населення фруктів, особливо яблук.

Пану Шнайдеру подобається працювати із вінничанами і він просить голову облдержадміністрації М. Джигу допомогти винайти 200-300 га землі для розширення площ засадження молодими садами. Він зазначив, що Вінниччина має багато можливостей для розвитку садівництва.

Микола Джига сказав, що Вінниччина зацікавлена в тому, щоб підприємство «Пфаннер Бар» розвивалося та розширювало свої виробничі потужності. В області діє ряд сільгосппідприємств, з яким можна налагоджувати тісну співпрацю. Керівництво області зробить усе можливе для подальшої тісної співпраці з таким надійним та ефективним інвестором.

Для довідки:
Торгова марка Pfanner – одна з найстаріших та найбільш відомих у Європі. За весь період своєї діяльності зуміла створити стійкий імідж високоякісної продукції "преміум-класу", яка користується довірою у користувача.
Соки ТМ Pfanner мають попит в усьому світі. Понад 60 країн отримують на свій ринок цю продукцію, а найвищий рівень визнання вона має, звичайно, в традиційному для себе Європейському регіоні.
Так, ТМ Pfanner займає міцні позиції лідера продажу в Німеччині, Австрії, Італії та входить у трійку лідерів на ринках Чехії, Польщі, Болгарії, Данії і Нідерландів. Продовжується активна експансія на інші перспективні ринки, такі як Росія, Україна, США, Бразилія, Іран тощо.
З приходом на український ринок Pfanner ставить перед собою завдання, які виходять за звичайні рамки виробничо-реалізаційної політики. Регулярно надається фінансова підтримка та технологічна допомога місцевим сільськогосподарським підприємствам, а також, створюються нові високооплачувані робочі місця, таким чином підтримується і економіка, і соціальна сфера регіону.


Переглядів: 3705
Поширень: 0