Про це сказали в прес-службі головного управління МНС при Вінницькій облдержадміністрації.
Згідно з повідомленням станом на 3 грудня 2010 року, на карантин закриті в Іллінецькому районі дві ЗОШ, один дитсадок, і одна школа в місті Козятин.

Спільно з управлінням охорони здоров\'я та курортів та управлінням освіти і науки ОДА, обласної СЕС продовжується моніторинг захворюваності на грип та гострі респіраторні вірусні захворювання.

Також у свою чергу, головний державний санітарний лікар України Сергій Риженко повідомив, що епідеміологічний поріг захворюваності на грип та ГРВІ незначно перевищений в окремих адміністративних територіях дев\'яти областей України.

Як повідомляє прес-служба МОЗ, зокрема, епідеміологічний поріг незначно перевищений в Криму (три адміністративні території), в Донецькій області (три), Житомирській (дев\'ять), Запорізькій (сім), Кіровоградській (п\'ять), Луганській (чотири), Львівської (сім), Полтавської (17) і Чернівецькій (шість).

На карантин закрито 163 школи і сім дитячих садків. Найбільше шкіл (44) не працюють в Полтавській області.

За інформацією Риженко, жодного летального випадку серед хворих на грип та ГРВІ не зареєстровано.

***

Нагадаємо, Міністерство охорони здоров\'я України повідомляє, що станом на 2 грудня 2010 року на більшості територій України показники захворюваності на грип та ГРВІ перебувають нижче епідемічних порогів.


Переглядів: 4679
Поширень: 0