Новий готельний комплекс під найменуванням HELIOPARK Waterville, рівень якого «чотири зірки», буде повністю добудований, зданий в експлуатацію і відкритий в самому кінці наступного року. Він розміститься на території дуже великого парку садиби Потоцьких-Свейковських, який знаходиться в поселенні Сокілець Немирівського району Вінницької області.

На земельній ділянці, сукупна площа якого складає близько трьох гектарів, призначеному під будівництво нового готельного комплексу, в даний час розташовуються дві будівлі, які залишилися від млина і гідротехнічної споруди, побудованих ще 1900-1910-х роках минулого століття. Ці споруди і стануть основою архітектурної концепції нового готельного комплексу під найменуванням HELIOPARK Waterville. Старовинний млин, викладений з натурального каменю, і красива, з безліччю пінних порогів, річка Південний Буг повинні будуть залучити в новий готельний комплекс HELIOPARK Waterville, назва якого перекладається на українську мову як «водне місто», туристів.

У самому ж готельному комплексі туристів очікує ресторанний комплекс під найменуванням «Млинове подвір\'я», який буде розташовуватися в приміщенні колишнього сховища зерна і включатиме в себе кафе, ресторан з відкритою дивовижної краси терасою, лоббі-баром, невеликий винний погріб, а також фіто-кафе, 120 номерів різного рівня та комплектації, які будуть знаходитися у відреставрованих і нових будівлях, і багато іншого. Наприклад, для ділових гостей на території нового готельного комплексу HELIOPARK Waterville передбачається обладнати багатофункціональний зал, сукупна площа якого складе близько 350-т квадратних метрів, кілька переговорних кімнат і бізнес-центр. Ті гості, які приїхали в новий готельний комплекс HELIOPARK Waterville просто відпочити, зможуть побувати в спеціальній Wellness-зоні з закритим і відкритим басейном, зоною spa-послуг і комплексом різних саун. Також вони зможуть взяти безпосередню участь у рибальських і мисливських турах, кінних походах, сплавах по гірській річці, а також деяких програмах пізнавального екологічного туризму.


Переглядів: 6703
Поширень: 0