Захід буде реалізований БФ «Подільська громада» спільно з місцевою владою та жителями відповідних населених пунктів за підтримки Міжнародного фонду «Відродження».

Метою святкування є активізація громади, знайомство з європейськими цінностями та традиціями. Через гру, інтерактив необхідно показати, що життя населеного пункту залежить від кожного, його активної життєвої позиції. Цей захід є важливим кроком до об’єднання громади, влади заради кращого життя населеного пункту за гарними Європейськими прикладами.

В план заходів святкування Дня Європи входитимуть: розважально-інтелектуальні квести, виставки малюнків, колажів, створення музею країн, проведення майстер-класів «Українські таланти – гордість Європи», запуск повітряних зміїв, святковий концерт та інші інтерактивні заходи. До заходу планується долучити мешканців не лише Липовця та Вороновиці, а й навколишніх сіл та усіх бажаючих.

Якщо Ви:

  • Співаєте, танцюєте, маєте цікавий номер – долучайтесь до участі в концертах;
  • Вмієте робити щось цікаве і можете навчити своєму ремеслу інших – долучайтесь до майстер-класів «Українські таланти – гордість Європи»;
  • Любите яскраво провести час - долучайтесь до організації та участі в КВЕСТі;
  • Бажаєте гарно провести час, весело відпочити, любите природу запрошуємо до Вороновиці та Липовця 21 та 22 травня відповідно.

З будь-яких організаційних питань звертайтесь: 096 91 58 640 (Кирилюк Альона)

 


Переглядів: 3289
Поширень: 0