Такий подарунок зробили дітям два дружніх фонди - Фонд Петра Порошенка разом з голандським фондом "Дикі гуси". У Вінниці перевіряв якість подарунку сам Петро Порошенко разом з головою обласної ради Сергієм Татусяком, представником голандського фонду Хенком Вієренга та іншими поважними гостями. Порошенко керував автобусом, пасажири оглядали салон та спеціальне обладнання для транспортування дітей на візочках.

Особливий подарунок від фонду Петра Порошенка

Коментуючи передачу автобусу, Петро Порошенко зауважив, що дарувати подібні «особливі подарунки» дуже приємно, адже для дітей-інвалідів із реабілітаційного центру тепер відкривається набагато більший світ, з новими враженнями та можливостями.

Особливий подарунок від фонду Петра Порошенка

Гість з Нідерландів наголосив на тому, що теми дітей з особливими потребами дуже близькі і йому особисто, педіатру з фахом і фонду, який він очолює. Щоправда у Європі держава повертає кошти, витрачені на благодійні акції, взагалі всіляко підтримує благодійництво, а в Україні підприємець навпаки займається добрими справами на свій страх та ризик, але головне, що попри негаразди, люди на припиняють творити добро, а це вселяє надію, - зазначив керівник фонду «Дикі гуси» Хенк Вієренга.

 


Переглядів: 5879
Поширень: 0