На Вінниччині податківці вивели з "підпілля" цех по виготовленню цегли й плиткиУ Шаргородському районі на Вінниччині співробітники податкової міліції викрили підпільний цех по виготовленню цегли та фасадної плитки. Виробництво розташувалося на околиці найближчого населеного пункту між полями й лісосмугами.

На момент візиту податківців над виготовленням чергової партії продукції трудилися четверо працівників – На Вінниччині податківці вивели з "підпілля" цех по виготовленню цегли й плиткимісцевих жителів. Жоден із них не мав відповідного трудового договору, як того вимагає законодавство, іншими словами, працювали нелегально. За роботу, пояснюють, господар обіцяв платити щомісячно по тисячі гривень.

В той же час у власника виробництва не було жодного документа, що дає право на виробництво та реалізацію даного виду продукції. Хоча і плитка, і цегла на складі не залежувалася – цех працював регулярно і мав замовлення. На жаль, гарантії якості продукції виробник дати не міг.

Незаконне виробництво припинене. Усе обладнання – розчинно-змішувальний станок, станок для формування цегли, транспортувальна лінія та інші вилучено. Також описана і вилучена до прийняття рішення відповідно до законодавства уся сировина і готова продукція – цемент, цегла, плитка – всього на суму більш ніж 400 тисяч гривень.

Ольга Шишківська, прес-офіцер управління податкової міліції ДПА у Вінницькій області


Переглядів: 4255
Поширень: 0