Голова Тульчинського районного суду Вінницької області грубо порушив норми матеріального і процесуального права та виніс неправосудне рішення про погашення фальшивих боргів на суму 30 млн. гривень. Він постановив стягнути борги земельними ділянками, розташованими у Броварському районі на Київщині.

А ні суддя, а ні позивач не повідомили власників земельних паїв в Броварському районі про свої наміри.

Зловмисники сфабрикували розписки про отримання власниками 20-ти земельних ділянок грошових позик. За змістом цих розписок донецький кредитор у 2008 році нібито позичив селянам суми від 1 до 3 млн. гривень з умовою повернення через місяць. Самі «позичальники» про такі шахрайські маніпуляції не здогадувались. Про те, що вони були «злісними боржниками», і повинні розраховуватись своїми земельними паями, самі селяни дізнались лише отримавши на руки рішення суду. Таким чином міфічний кредитор намагався привласнити 40 гектарів землі, а суддя допоміг йому у цьому, ухваливши неправосудне рішення.

За матеріалами СБУ Генеральною прокуратурою України, стосовно судді порушено кримінальну справу за ознаками складу злочинів, передбачених ч.2 ст.366 (службове підроблення) та ч.2 ст.375 (постановлення суддею завідомо неправосудного вироку, рішення, ухвали або постанови) Кримінального суду України.


Переглядів: 3605
Поширень: 0