Учора, близько 10.00, у місті Гнівань з вікна 4-го поверху багатоповерхівки випав дворічний хлопчик. Дитина, як кажуть, народилась у сорочці. Хлопчик відбувся струсом головного мозку та незначними подряпинами.

Дитина була дома разом з матір’ю. Жінка готувала їсти на кухні, а хлопчик грався у кімнаті. Оскільки було дуже жарко, усі вікна у квартирі були відчинені. Граючись, дитина підійшла до вікна та вперлась головою у москітну сітку, щоб роздивитись людей на подвір’ї. Сітка не витримала дитячої ваги та зірвалась. Під вікнами квартири, де живе родина хлопчика, росте дерево. Саме воно врятувало життя дитині. Сітка, на якій падав хлопчик, зачепилась за гілля дерева, яке пом’якшило силу та швидкість падіння.

Каретою швидкої допомоги дитину було доставлено до вінницької дитячої лікарні. Під час обстеження, крім незначних подряпин, лікарі виявили у дитини струс головного мозку.

Якби не дерево, все могло б скінчитись по-іншому. Хлопчикові насправді дуже пощастило, напевно, у нього є янгол охоронець.


Переглядів: 3163
Поширень: 0