Змагання були організовані Громадською радою при міському голові, Вінницькою обласною Громадською організацією «Вінницький обласний клуб бухгалтерів», громадською організацією «Молодіжна організація «Славіс-Вінниця».

Участь в змаганнях прийняли вісім команд з різних мікрорайонів м. Вінниці, а саме:

  • «Хімік» - р-н Хімік
  • «Хостпро» - р-н Вишенька
  • «Локомотив» - р-н Варшава
  • «Славіс» - р-н Пентагон
  • «Тяжилів» - р-н Тяжилів
  • «Городок» - р-н Пентагон
  • «Vendetta» - р-н Масложир
  • Woives – р-н Вишенька

Перед початком гри кожна команда отримала по упаковці мінеральної води, яку люб’язно надали ФОП Брижчук, пані Тетяна та Анатолій. За грою у полі слідкував суддя з Вінницької обласної федерації футболу - Мисак Павло.

Всі команди були у чудовій спортивній формі і прагнули перемоги, проте переможець має бути один і ним стала команда «ТЯЖИЛІВ» з мікрорайону Тяжилів, здолавши у фіналі, з рахунком 7:2, команду "VЕNDETTA"- з мікрорайонна Масложир. 3-е місце посіла команда «ХОСТПРО» з мікрорайону Вишенька.

Команда-переможець отримала Кубок і грамоту за 1-е місце від голови Громадської ради при Вінницькому міському голові Гусар Лариси Миколаївни, за 2-е і 3-е місця команди отримали грамоти та футбольні м’ячі. А від заступника голови комітету по фізичної культури і спорту вінницької міської ради - Білінського Олександра Михайловича - команди отримали грамоти і медалі за 1,2,3 місця.

Відзначили також «Кращого гравця» та «Кращого воротаря», ними стали відповідно Волошин Богдан з команди "VЕNDETTA", який отримав грамоту і футбольні щитки і Пацалюк Олексій з команди "ТЯЖИЛІВ", який у якості подарунку отримав  воротарські рукавички.

Кожен гравець-переможець, «Кращий гравець», «Кращий воротар» та польовий суддя отримали абоненти на безкоштовне відвідування Школи бойових єдиноборств «СЛАВІС» від Шпиталенко Андрія.

Як відмітили організатори змагань, такі заходи мають стати гарною традицією для міста, адже заняття спортом – не тільки зберігають здоров’я та молодість, але й є гарною альтернативою проведення дозвілля молоді.
 


Переглядів: 6830
Поширень: 0