Школа №16 приймала сучасних козаків. Там спортсмени одягнули український національний одяг і... показували, хто кращий. У спортивному залі учні кількох шкіл, а це близько 40 дітей, виступили з показовими видами спорту. Серед яких були виступи гімнастів, виступи майстрів спорту, призерів і чемпіонів країни з ушу, кунгфу, настольного тенісу, перетягування канату.

Але найбільше глядачам сподобались виступи турнікменів (Street Workout).

- Цим видом спорту я займаюсь 10 місяців у групі, яка тренується на базі четвертої школи, - розповідає переможець цьогорічного вінницького чемпіонату стрітворкаут в силовому виді Леонід Бондарчук. - Зараз планую і надалі цим займатись.

Таку естафету-змагання між школами організував комітет по фізичній культурі та спорту Вінницької міської ради і присвятив їх Дню козацтва.

На базі СОЗШ №16 четвертий рік поспіль працює школа сприяння розвитку здоров\'я дітей. За словами вчителя фізичної культури школи №16 Наталі Соколової, великий відсоток вправ на уроках фізичного виховання спрямований на корекцію правильної постави дітей.

- Діти працюють на килимах, з м\'ячами, - ділиться вона. - Окрім звичайних уроків у школі функціонують спортивні секції з волейболу, настільного тенісу, бадмінтону, плавання.


Переглядів: 10156
Поширень: 0