У минулий вівторок у приміщенні вінницької обласної держадміністрації відбулася екстрена нарада стосовно ситуації, що склалася навколо місцевого футбольного клубу "Нива", який наразі переживає не кращі свої часи.

Основною темою робочої зустрічі став пошук можливих шляхів, буквально кажучи - порятунку клубу та збереження його у складі ПФЛ, пише сайт ліги.

Результати розмови не залишилися осторонь уваги губернатора Вінницької області Миколи Джига, який, ознайомившись із підсумками бесіди, зазначив, що вихід з ситуації він бачить виключно у пошуку інвестора, який би взяв на себе фінансування клубу.

Не відмовляється продовжувати надавати допомогу вінничанам і президент клубу Володимир Продівус, проте, за його словами, власних фінансових можливостей недостатньо задля забезпечення ефективного функціонування клубу та навчально-тренувального процесу.

Президент ПФЛ Мілетій Бальчос зазначив, що він занепокоєний ситуацією, в якій опинилася вінницька "Нива", і бачить єдиний вихід із ситуації - залучення спонсорів, які у співпраці з владними структурами допоможуть клубу продовжити свою діяльність у професіональному статусі.


Переглядів: 2719
Поширень: 0