Під час сесії обласної ради Ігор Бєланов сказав, що ідея створення такої школи виникла досить давно. «Уже протягом 5 років я безліч разів бував у Вінницькій області та показував свій «Золотий м’яч» дітям, адже отримати його реально. Я був таким самим хлопцем, бив об стіну м’яч та мріяв, щоб хтось з відомих тренерів мене помітив та запросив. Я завжди їм говорив, що для того, щоб чогось досягати – потрібно для початку мріяти», - сказав І.Бєланов.

За його словами, хотілося б, щоб покоління, яке зараз зростає, вболівало за вітчизняний футбол. «Коли я грав у футбол і ми усіх громили – не було ніяких іноземців і тому переконаний, що потрібно виховувати своє покоління дітей, і саме ця школа, яка зараз відкривається, може стати поштовхом у вихованні видатних українських футболістів», - сказав Ігор Іванович.

Він запевнив, що разом із Блохіним вони докладуть максимум зусиль для процвітання цієї школи.

Рішенням сесії Вінницької облради школа створюється на базі обласної дитячо-юнацької спортивної школи «Нива» з футболу. За відповідне рішення сьогодні проголосував 91 депутат облради із 96 присутніх. Директором школи призначено Ігоря Коваля.


Переглядів: 7005
Поширень: 0