У вихідні до клубу «Spartans» за всіма традиціями прийняли чергового новачка, - у одному з розважальних центрів, з боулінгом, солодким столом…До цього він цілий рік грав на випробовувальному строці.

- Це традиція, коли нова людина грає з нами, а команда придивляється до нього, - розповів заступник командира «Spartans» Вячеслав Огір. – І коли вирішуємо, що він достойний стати Спартанцем, тоді на святкуванні річниці клубу щороку проводимо урочистий прийом до команди нового Спартанця.

Зараз в команді 41 спартанець, які щовихідних грають у пейнтбол. Це люди від 22 до 56 років, які за інших обставин у житті ніколи б не зустрілись, - композитор, художник, спортсмени, фінансист, банкір, чемпіон світу з рукопашного бою, начальник охоронної фірми, стоматолог, ведучий телепрограми…

У у 2006 році, коли команда починала формуватись, в ній було всього вісім чоловік.

- Пам’ятаю, на перші змагання ми поїхали до Києва без спецодягу, - згадує Вячеслав Огір. – Коли я починав, то мав одну пейнтбольну гвинтівку прокатного зразка, зараз – шість персональних. Пам’ятаю, як поїхали до Придністров’я на святкування 600-річчя міста Бендери. Там 10 “Вінницьких Cпартанців” витримали півгодинну облогу 100 суперників. Москалів обійшли)).

Окрім пейнтоболу члени клубу на стільки згуртувались, що разом ходять на футбол, теніс, боулінг, катаються на лижах, їздять на відпочинок.

- Цей вид спорту гартує дух команди, - розповідає командир «Spartans» Олександр Побережний. – Розвиває здатність спокійно і адекватно реагувати у стресових ситуаціях, тактично мислити, бути частиною колективу і завжди підставляти плече товаришу, боротись з власними страхами. Не кажучи про фізичну форму – для чого, до речі, не обов’язково бути колишнім спортсменом, бо у грі для кожного знайдеться власне стратегічне місце. Є у нас розвідувальник, штурмовик, диверсант, снайпер, підривник, кулеметник. Наприклад, найлегший і найхудіший зі спартанців легко потрапляє на поверхи чи дерева. А найкремезніші допомагають йому піднятись на високі місцини.

Довідка:

Детальніше про клуб на сайті www.sparta.vn.ua.


Переглядів: 6906
Поширень: 0