Урочисте вшанування 10 команд-чемпіонів відбулося в приміщенні Федерації футболу за участі представників з Федерації футболу, Центральної ради "Колос" і ветерана футболу, заслуженого майстра спорту Віктора Трошкіна.

Серед нагороджених були і козятинські футболістки 1997-98 років народження, тренерами яких є Микола Бабюк, Ярослав Янчук, Сергій Коваль. Саме їхні вихованці у жовтні 2011 року стали переможцями Українського футбольного фестивалю "Даруємо радість дітям", що проходив у м. Скадовську.

Команді вручили фірмову форму, м’ячі, науково-методичну літературу для занять, футболки, вимпел, шарф Збірної України з футболу.

- Надзвичайно гарне дійство відбулося, діти задоволені поїздкою та нагородами, - говорить тренер команди Микола Бабюк. - Ми дуже вдячні спонсорам, що виділили кошти на поїздку, директорам шкіл, де навчаються діти, батькам. А також заслуженому тренеру України, нашому земляку Василю Кулаку, який допомагав у пересуванні, розміщенні команди, проведенні екскурсії у Конче-Заспі, де він готує своїх вихованців з легкої атлетики та по інших місцях Києва. Сподіваємося, що це надихатиме наших дівчат на нові перемоги.


Переглядів: 3330
Поширень: 0