У Німеччині боксер-вінничанин В\'ячеслав Узєлков змагатиметься за титул чемпіона Європи (EBU). Бій заплановано на четверте лютого у місті Франкфурт з суперником-німцем Едуардом Гу́ткнехтом (22-1, 9 КО).

Зараз Інтерконтинентальний чемпіона за версією Всесвітньої боксерської асоціації у напівважкій вазі (до 79,3 кг) В\'ячеслава Узєлкова (25-1, 16 КО) готується до бою у Вінниці.

- Для мене всі пояси важливі, - говорить В\'ячеслав, - і цей - титул чемпіона Європи - не виключення. Бій дійсно серйозний. Поки що до нього готуюсь у Вінниці. Тренуюсь з іншими боксерами з України. Майже 80% часу витрачаю на підготовку. Найголовніше навіть не фізична, а психологічна підготовка.

Організовує шоу у Франкфурті провідна промоутерська компанія Німеччини "Sauerland Event". За В\'ячеслава Узєлкова піклується українська компанія братів Кличко «K2 Promоtions».

Окрім бою із вказаними суперниками цього дня відбудуться три титульні поєдинки. Серед яких головною подією вечора стане рематч між чинним чемпіоном світу за версією IBF у першій важкій вазі кубинцем Йоаном Пабло Ернандесом (25-1, 13 КО) і колишнім володарем цього титулу американцем Стівом Каннінгемом (24-3, 12 КО). Попередня їх зустріч завершилась досить спірно, хоча судді надали перевагу боксеру з Куби. Після чого американець Стів Канінгем звернувся до Міжнародної боксерської федерації (IBF), яка зобов’язала провести бій повторно.

Довідка:

В\'ячеслав Узєлков має дві вищих освіти: закінчив ВДПУ ім. М.Коцюбинського і Міжнародну Академію Управління Персоналом. Цікавиться психологією. Список значимих боїв В\'ячеслава нараховує 26 зустрічей, серед суперників-українців було лише двоє. Наразі боксер веде активне соціальне життя: бере участь у акціях, благодійництві, зйомках телешоу.

 

Зі списком боїв-поєдинків можна ознайомитися тут

 


Переглядів: 4201
Поширень: 0