А представниця жіночого боксу, вінничанка Олександра Сидоренко, виборола 3 місце на міжнародному турнірі.

Про досягнення вінницьких спортсменів йшлося на прес-конференції у комітеті з фізичної культури і спорту 6 березня. Як повідомив заслужений тренер України Костянтин Лядишев, 6-ро вихованців дитячо-юнацької спортивної школи стрільби вибороли на чемпіонаті Європи зі стрільби з пневматичної зброї 17 нагород як в командному і в особистому заліках. Чемпіонат проходив з 14 по 20 лютого 2012 року в м. Вієрумаки (Фінляндія). Серед переможців - відомі імена Марії Крамар та Людмили Василюк. Найвищий результат продемонструвала Світлана Огер, яка посіла 3 місце у командному заліку в олімпійській вправі.

А вінницька боксерка Олександра Сидоренко, вихованка заслуженого тренера України Леоніда Лоївського, посіла 3 місце на міжнародному турнірі у Болгарії (21- 26 лютого 2012 року). Наразі Олександра готується до чемпіонату світу, який пройде у травні у Пекіні. На цьому турнірі спортсменка буде боротися за ліцензію на участь у ХХХ Олімпійських Іграх.

У 2009 році виконком Міжнародного олімпійського комітету офіційно включив жіночий бокс до програми Олімпійських Ігор. Відтак у Лондоні жінки-боксери розіграють медалі у трьох вагових категоріях: до 51, до 60 і до 75 кілограмів



Переглядів: 3586
Поширень: 0