В ніч з 21 на 22 березня невідомий злодій через вікно пробрався у службове приміщення клубу та викрав із сейфа значну суму грошей.

- Зникло декілька десятків тисяч гривень. Остаточна сума ще не з\'ясована. - коментує керівник сектору зв\'язків з громадськістю УМВС у Вінницькій області Анна Олійник. - Обставини крадіжки з\'ясовуються, злочинця розшукують.

Відомо, що на території спорткомплексу "Нива" (колишній "Хімік") цієї ночі, як і завжди, чергувала сторожова охорона, яку винайняло керівництво клубу.

- Але це не підрозділ міліції охорони. - підкреслила Анна Олійник.

Чому сторож прогавив злочинця поки невідомо.

Спортивний директор клубу Паша Касанов відмовився прокоментувати те, що сталося. Мовляв зарано, нехай міліція займається.

Правоохоронці порушили кримінальну справу за ст.185, ч.3 Кримінального кодексу (крадіжка, поєднана з проникненням у житло, інше приміщення чи сховище або що завдала значної шкоди потерпілому). Покарання за такий злочин - позбавлення волі на строк від трьох до шести років.

Нагадаємо, що попри фінансові труднощі та втрату кількох ключових гравців оновлений клуб "Нива" непогано відіграв цієї весни. Він поки що зберігає свою перепустку в першу футбольну лігу. Днями для власних потреб команда придбала Chevrolet niva. На 24 березня запланований виїздний матч "Нива" (Вінниця) - «Говерла-Закарпаття» (Ужгород). Закарпатці на полі намагатимуться наблизити свій вихід у прем\'єр-лігу, а вінничанам залишається витримати бій, аби не вилетіти з першої.


Переглядів: 3567
Поширень: 0