«Проста істина: у здоровому тілі – здоровий дух!». За словами голови облдержадміністрації Миколи Джиги цей девіз має стати алгоритмом для кожного вінничанина, адже здорова людина – це здорова нація.

З першим весняним теплом за ініціативи голови облдержадміністрації відновлено ранкову зарядку. Так 7 квітня у Всесвітній День здоров’я на центральному стадіоні обласного центру зібралися активісти здорового способу життя. Першу весняну зарядку провела заслужений майстер спорту України, Олімпійська чемпіонка з легкоатлетичного семиборства, чемпіонка світу Наталя Добринська.

З року в рік Микола Джига та всі вінничани активно популяризують фізичну культуру та спорт, пропагують здоровий спосіб життя. Під особистим керівництвом голови обласної державної адміністрації постійно організовуються різнопланові комплексні спортивні заходи.

«Актуальність здорового способу життя цілком очевидна. Адже, є можливість допомогти людям зрозуміти цінність свого здоров’я та необхідність його збереження. Здоровий спосіб життя – це запорука гарного настрою, підтримання відмінної фізичної форми» - відзначає Микола Джига.

Щовівторка, середи та суботи голова облдержадміністрації Микола Джига запрошує всіх бажаючих о 7 год. ранку на центральний стадіон міста Вінниці взяти участь у ранковій зарядці.



Переглядів: 4284
Поширень: 0