27 квітня, біля ТРК «Магіцентр» пройшла виставка спортивних автомобілів, які цього сезону змагатимуться у Вінниці на турнірах з драгрейсингу та дріфтингу (драгрейсинг – це швидкісні гонки на дистанції 402 метра (1/4 милі), а дріфтинг – яскраве шоу двох автомобілів, які мають проїхати якомога красивіше). Після виставки організатори розповіли на прес-конференції про плани автомобільного спортивного сезону на 2012 рік.

Сезон перегонів у Вінниці відкриють 20 травня дріфтери

20 травня Калинівський аеродром, вкотре, гостинно зустріне шанувальників екстриму. Цього дня відбудеться ДРІФТИНГ- битва за кубок вінницького міського голови Володимира Гройсмана за підтримки Сергія Кудлаєнка.

Глядачі першого етапу Гран Прі Вінниці спостерігатимуть за змаганнями кращих дрифтерів України – трикратного чемпіона країни і переможця Гран-прі Вінниці 2011 року Олександра Грінчака, призера чемпіонатів України і Гран-прі Вінниці Сергія Дисканта, призера чемпіонатів України і переможця першого етапу Гран-прі Вінниці Олексія Головні, призера чемпіонатів України Віталія Люти та інших іменитих пілотів країни.

Сезон перегонів у Вінниці відкриють 20 травня дріфтери

В планах голови комітету ФАУ по драгрейсингу та президента вінницької федерації драгрейсингу і дріфтингу Андрія Гальчинського провести цього року провести у Вінниці 7 автозмагань. Зокрема, спільно з федерацією мотоциклетного спорту України — мотодрагрейсинг, якого в Україні не проводив ще ніхто.

До драгрейсингу федерація планує здивувати глядачів широкомасштабним екраном для прямої трансляції на самому полі. Вперше біля траси облаштують місця з сидіннями. Квиток на VIP-місце коштуватиме 150 гривень, звичайний - 60 гривень, студентський – 30грн. Усіх бажаючих безкоштовно довезуть маршрутками від «Водоканалу» до місця змагань і назад.

Отже, знову будуть конкурси з призами і путівками, а головне - багато диму, спаленої гуми і драйву!



Переглядів: 1544
Поширень: 0