4 травня у спортивній залі Тиврівського райвідділу міліції пройшов 13 –й турнір з волейболу, присвячений пам’яті колишнього заступника начальника обласної ДАІ підполковника міліції Сергія Берчука. Щорічно, цього дня представники волейбольних команд райвідділів міліції Вінниччини та управління ДАІ збираються на батьківщині Сергія Анатолійовича, щоб зіграти в улюблену гру свого товариша, який трагічно загинув при виконанні службових обов’язків .

11 липня 1998 року, Сергій Берчук, повертався з Могилева – Подільського , де разом з іншими співробітниками міліції займався розкриттям злочину. На автодорозі його службовий автомобіль збила вантажівка. В тій страшній дорожній аварії загинули четверо працівників міліції, серед них і підполковник Берчук.

Традиційний  волейбольний турнір пам’яті загиблого колеги  провели вінницькі міліціонери

Сергій Анатолійович був закоханим у волейбол. Грав сам і привчав до неї своїх колег. Він був активним пропагандистом фізичного виховання співробітників обласної ДАІ і тривалий час очолював найкращу волейбольну команду серед підрозділів міліції Вінниччини, здобуваючи перемоги у змаганнях.

Він дуже поспішав жити, прагнув встигнути зробити якомога більше корисних справ. Був вірним товаришем, справжнім другом, прекрасним сім’янином. Після трагічної загибелі Сергія Анатолійовича, його колеги вирішили започаткувати в пам\'ять про нього волейбольний турнір, який проходить щорічно у день його народження.

Традиційний  волейбольний турнір пам’яті загиблого колеги  провели вінницькі міліціонери

Цього року за звання кращої волейбольної команди змагалися 6 команд. Перше місце завоювала волейбольна команда Могилева–Поільського райвідділу міліції, у якої до наступного року залишиться перехідний кубок. Друге місце посіла команда співробітників управління ДАІ у Вінницькій області, третє – правоохоронці із Тивріва.

У присутності родини загиблого міліціонера, призерів нагороджували начальник обласної ДАІ полковник міліції Павло Солоненко та заступник голови обласної ФСТ «Динамо» Валерій Кузьмін. Цінний подарунок, комп’ютер, який отримала у винагороду команда – переможець, був відданий родині загиблого, яка була присутня на волейбольному турнірі. Вже стало доброю традицією, що призи для переможця керівництво УДАІ у Вінницькій області підбирає за бажанням родини. Звертаючись до вдови та доньок Сергія Анатолійовича, Павло Дмитрович зазначив, що пам\'ять про їхню найдорожчу людину назавжди залишиться у серцях тих, хто знав його особисто, а молодь і надалі підтримуватиме започатковану традицію, проводячи такі волейбольні турніри.
СПР УДАІ УМВС України у Вінницькій області.

Традиційний  волейбольний турнір пам’яті загиблого колеги  провели вінницькі міліціонери



Переглядів: 4010
Поширень: 0