27 червня у Вінницькій міській раді відбулось нагородження переможців та призерів першого відкритого чемпіонату Вінниці з футзалу. Кращі гравці та капітани команд отримали від комітету по фізичній культурі та спорту пам\'ятні сувеніри та грамоти.

З 16 березня по 10 червня у місті проходив перший міський чемпіонат з футзалу серед аматорських команд. Міні-футбол, як ще називають цей вид спорту, проходив за підтримки Вінницької міської ради та Вінницької міської громадської організації «Федерація футболу». Загалом у чемпіонаті взяло участь 14 команд. Перемогу ж здобули команди «Дім кави» (1 місце), «Акцентр» (2 місце) та «УФГ» (3 місце).

Із перемогою спортсменів привітала заступник міського голови Валентина Балицька. «Ми йдемо «в ногу» із тими футбольними подіями, які відбувались у світі, - говорить Валентина Балицька.

- Чемпіонат «Євро - 2012» став певним стимулом для любителів футболу, відтак, і наш чемпіонат з міні-футболу став гарною нагодою для вінницьких футболістів відчути себе частиною футбольного світу. Ви демонструєте гарний приклад жаги до перемоги, тож дозвольте побажати Вам такого ж запалу, такої ж наснаги та перемог в майбутньому».

Для довідки:

Футзал - командна спортивна гра в залі. За правилами футзал нагадує футбол, хоча існують деякі суттєві відмінності. В Україні та деяких інших країнах часто використовують термін «міні-футбол». Зокрема у футзалі використовують менший за розмірами м\'яч, з меншим відскоком, ніж звичайний футбольний м\'яч. Участь у грі беруть дві команди з 5 гравців, один з яких воротар. Дозволяється необмежена кількість замін для кожної команди.



Переглядів: 4608
Поширень: 0