Відповідно до Указу Президента України від 11 липня 2005 року №1071 «Про стипендії Президента України для видатних спортсменів та тренерів України з олімпійських видів спорту» постановлено призначити стипендії Президента України видатним спортсменам та тренерам України з олімпійських видів спорту.

Так отримуватимуть стипендії від Президента будуть четверо вінничан.

Добринська Наталія Володимирівна – чемпіонка світу 2012 року з легкої атлетики (легкоатлетичне багатоборство) та чемпіонка Олімпіади в Пекіні отримуватиме  стипендію у розмірі 12 тисяч гривень.

Осипенко-Радомська Інна Володимирівна – бронзова призерка чемпіонату світу 2011 року з веслування на байдарках і каное та двічі срібна чемпіонка Олімпіади в Лондоні, отримуватиме степендію у розмірі 7 тисяч гривень.

Радомський Дмитро Валерійович – тренер бронзової призерки чемпіонату світу 2011 року з веслування на байдарках і каное Осипенко-Радомської І.В. матиме степендію у розмірі 7 тисяч гривень.

Медведь Михайло Васильович – тренер чемпіонки світу 2012 року з легкої атлетики (легкоатлетичне багатоборство) Добринської Н.В. отримуватиме степендію  у розмірі 12 тисяч гривень.



Переглядів: 4439
Поширень: 0