З 31 серпня по 8 вересня 2012 року, вже восьмий раз поспіль в рамках року спорту та здорового способу життя в Україні та з нагоди відзначення Дня фізичної культури та спорту України проходить Всеукраїнська велоестафета «Спорт для всіх єднає Україну!». Організатори цієї акції є Всеукраїнський центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх», Міністерство освіти і науки, молоді та спорту України, Державна служба молоді та спорту України.

Мета Велоестафети охопити всі регіони України та пройти за трьома маршрутами одночасно: до Києва велосипедисти Західного маршруту стартували 31 серпня з Вінниці, Хмельницького та Тернополя.

Команда Вінницької області у складі 10 велосипедистів стартувала у м. Вінниці на пл.. ім. Стуса 31 серпня і проїхала в області по маршруту: м. Вінниця – м. Бар –до міста Дунаївці (Хмельницька область).

Далі команда проїде територією 9 областей: Хмельницької, Чернівецької, Івано-Франківської, Закарпатської, Львівської, Волинської, Рівненської, Житомирської, Київської і фінішує у столиці нашої країни 8 вересня в день святкування Дня фізичної культури та спорту на Майдані Незалежності. Загальний шлях, який подолає наша команда – 1870 км.

Загальний кілометраж всіх 3-х маршрутів (західний, східний та південний) більше 5000 км.



Переглядів: 3569
Поширень: 0