Під час урочистостей, присвячених Дню фізичної культури і спорту в Україні, на сцену концертного залу «Райдуга» поруч зі спортсменами Вінниччини з різних видів спорту, володарями олімпійських медалей, вийшли працівники спецпідрозділу міліції «Беркут».

День фізичної культури та спорту

Міліціонери у своєму виступі продемонстрували присутнім, переважна більшість яких були діти, наскільки є важливою і фізична, і професійна підготовка працівника міліції. Адже правоохоронці щодня затримують небезпечних злочинців, і незначна помилка може обернутися трагедією.

У своєму виступі працівники «Беркута» продемонстрували тактику дій та маневри, які використовують під час затримання озброєних та небезпечних злочинців, використовуючи прийоми рукопашного бою та самооборони, а також дали зрозуміти наскільки важлива взаємодія між кожним учасником спецоперації. На сцені під час виступу «беркуківці» використали і холодну, і вогнепальну зброю, яка викликала особливу зацікавленість у присутніх.

День фізичної культури та спорту

- Головною метою такого заходу є популяризація професії працівника міліції. Своїм виступом ми намагалися довести, що в міліції працюють справжні чоловіки, робота яких не тільки не легка, але й небезпечна, - каже заступник командира роти «Беркут» Ігор Дебелий. – Взагалі ми багато працюємо з дітьми, особливо влітку. Ми відвідуємо дитячі оздоровчі табори, де проводимо з відпочиваючими ігри, використовуючи димові шашки, бойову зброю та засоби індивідуального захисту. Знайомимо дітей зі спецтехнікою.



Переглядів: 8813
Поширень: 0