Олімпійські чемпіони з боксу у Вінниці

12 вересня на запитання журналістів відповідали двічі олімпійський чемпіон Василь Ломаченко, переможець Ігор у Лондоні Олександр Усик, олімпійські призери Денис Берінчик і Олександр Гвоздик та екс-чемпіонка світу з професійного боксу, віце-президент Ліги професійного боксу України і відомий телекоментатор боїв братів Кличків Аліна Шатернікова.

Олімпійці розповіли, що на Лондонській олімпіаді - як ніхто відчували підтримку Федерації боксу України та держави. Оскільки за олімпійські медалі отримали обіцяні виплати і машини від Президента України Віктора Януковича.

Олімпійські чемпіони з боксу у Вінниці

Зараз у боксерів своєрідний відпочинок. Вони їздять містами України з метою популяризації спорту та здорового способу життя. Адже до олімпіади майже пів року їх не бачили родини.

- Ми тренувались по 6-7 годин на день, - розповідає один p олімпійців. - Майже місяць їздимо Україною, але хочеться трохи зупинитись і побути удома з родиною, дітьми.

Олімпійські чемпіони з боксу у Вінниці

На запитання “хто придумав імідж із українськими зачісками? І чому не усі боксери відростили чуб?” чоловіки відповіли: “Якщо у когось із нас немає чуба, це не значить, що він не підтримав нас і він не козак. Кожен для себе визначає, як йому комфортно тренуватись і виступати. Зачісками займались 6-7 місяців.”

Секрету, хто саме з боксерів “перейде” у професійний бокс, спортсмени не розкрили.


Переглядів: 7713
Поширень: 0