«Податківців не здолати  – спробуйте нас обіграти!» під таким гаслом змагались за заповітний кубок переможця представники податкової служби з усіх українських регіонів. Спартакіада проходила з 8-го по 12-те жовтня на узбережжі Чорномор’я, в Алушті, на базі Олімпійського учбово-спортивного центру «Спартак». Загалом до АР Крим приїхало 28 команд податківців. Змагання проводилися під егідою ДПС України, а також за підтримки Всеукраїнської профспілки працівників органів ДПС України. Учасники мірялися силою у 5 видах спорту: міні-футбол, волейбол, кульова стрільба, настільний теніс та гирьовий спорт.

Голова ДПС у області Ірина Зленко, відряджаючи спортивну команду відомства до Криму, зауважила: «Для мене, особисто, активний відпочинок – найкращий спосіб відновити сили перед відповідальною роботою. Тому я суцільно підтримую прагнення моїх колег до самовдосконалення та розвитку у спорті. Це лише укріплює вольові якості та дисципліну, які є наріжним каменем і у професії податківця. Ми націлені на перемогу і в таких важливих заходах, і у щоденній праці!»

Побажання від голови ДПС України Олександра Клименка учасникам змагання на урочистому відкритті Спартакіади озвучив Директор Департаменту боротьби з відмиванням доходів, одержаних злочинним шляхом Олександр Головач. Голова Центральної ради ВППОДПС Олександр Кислиця також виступив з вітальним словом та побажав командам достойної боротьби та високих результатів.

Одразу ж після урочистого привітання на усіх спортивних майданчиках закипіла боротьба. Як завжди, на спортивних перегонах закони субординації припинили свою дію, спорт магічним чином зрівняв усі звання та посади.

Податківці-волейболісти у синьо-блакитній формі із надписом «Вінниччина» викликали занепокоєння у суперників та захоплення у вболівальників. Зі слів спортсменів, сильнішими, швидшими та вправнішими у багатьох позиціях, зокрема, допомогли настанови керівництва та нове якісне спортивне обмундирування.

«Ми два роки поспіль заслужено отримували перше місце на цих змаганнях, тож «бронза» нас дещо засмутила, але в усьому можна знайти позитив. Ми обов’язково проаналізуємо свої, хоч незначні, але прорахунки, і ще не раз покажемо вищий клас!»– поділився враженнями капітан волейбольної команди Сергій Кісь.

Учасники збірної команди органів ДПС Вінниччини зайняли 3-тє місце з волейболу, 21-ше місце з міні-футболу, 13-те місце з кульової стрільби із пістолету, 12-те місце з настільного тенісу та 8-ме місце з гирьового спорту і в результаті – потрапили в «десятку» у загальнокомандному заліку.

Залишається лише побажати вінницьким податківцям нових спортивних перемог та лідерства у всеукраїнському рейтингу надходжень до державної скарбниці.

Переможці ІІІ Спартакіади працівників податкової служби України з видів спорту:

Міні-футбол

1 місце – команда ДПС у Дніпропетровській області;

2 місце – команда ДПС у Донецькій області;

3 місце – команда ДПС у м. Київ;

Волейбол

1 місце – команда ДПС у м. Київ;

2 місце – команда ДПС у Одеській області;

3 місце – команда ДПС у Вінницькій області ;

Настільний теніс

1 місце – команда Центрального апарату ДПС України;

2 місце – команда ДПС у Львівській області;

3 місце – команда ДПС у м. Київ;

Кульова стрільба

1 місце – команда ДПС в Чернігівській області;

2 місце – команда ДПС в Полтавській області;

3 місце – команда ДПС у Запорізькій області;

 

Гирьовий спорт

1 місце – команда ДПС у Волинській області;

2 місце – команда ДПС в Полтавській області;

3 місце – команда Центрального апарату ДПС України

У загальнокомандному заліку:

1 місце – команда ДПС у м. Київ;

2 місце – команда ДПС в Запорізькій області;

3 місце – команда ДПС у Полтавській області



Переглядів: 4878
Поширень: 0