Весь цей час В\'ячеслав Узелков готувався до поєдинку у Вінниці і для нього, як і для його промоутерів, новина про скасування бою стала повною несподіванкою. При цьому представники команди В\'ячеслава не отримали офіційного повідомлення від "Frank Warren Promotions", а дізналися про це із засобів масової інформації.

"Про відміну бою ми дізналися з новин, офіційно про це не повідомили. Але я впевнений, що побоювання щодо результату поєдинку стали основною причиною скасування бою. Слава почав підготовку з початку вересня, минулого тижня тренувальний табір залишив один із спаhрінг-партнерів Слави - британець Денні Макінтош. Для Узєлкова це був би останній шанс довести свою спроможність у ринзі і, я впевнений, він би використовував його на всі 100% "- прокоментував ситуацію генеральний директор" К2 Promotions " Олександр Красюк.

"Я обурений ситуацією з моїм поєдинком проти Нейт Клеверлі. Я не виню його особисто, а ось його промоутери повелися вкрай некрасиво і непрофесійно. Я грунтовно готувався до поєдинку, відпрацював кілька тижнів спарингів. Я в дуже хорошій формі! Ми вздовж і впоперек вивчили Клеверлі, і я був повністю впевнений у своїй перемозі! Тому єдиним поясненням всієї цієї ситуації, на мою думку, є те, що команда Клеверлі просто злякалася, що я його нокаутую! " - зазначив В\'ячеслав Узєлков.



Переглядів: 3724
Поширень: 0