Коли люди звершують героїчні вчинки, здобувають видатні перемоги, зривають гучні оплески, чи згадують вони свою першу зовсім ні для кого непомітну перемогу над своїм страхом чи ваганнями – над собою? Мабуть ні… Але ж тільки у маленьких перемогах ми набуваємо досвіду, рішучості, наполегливості для звершення нових більш значущих.

Ось таким святом перемог 22 жовтня 2012 року означилася міська спартакіада «Повір у себе», яку організували та провели Комітет по фізичній культурі та спорту Вінницької міської ради, Міський центр соціально-психологічної та фізичної реабілітації дітей та молоді з функціональними обмеженнями «Гармонія» та дирекція Торгово-розважального центру «МЕГАМОЛЛ», на території якого й відбулося спортивне дійство. Учасники змагань могли випробувати свої сили у грі з настільного тенісу, настільного хокею, боулінгу, закидання м’яча у баскетбольну корзину, стрільби з гвинтівки. Хтось вперше знайомився з усіма видами спорту, а хтось пригадував давно забуті навички, але всі, без виключення, відчули спортивний адреналін, змагаючись за перші місця. Емоції виплескувались назовні і кругом сяяли посмішки. Здавалось, що нема переможених,а всі є переможцями, тому що здобули новий власний досвід, який буде поштовхом й допоможе йти вперед до нових звершень…

Але змагання є змагання! Судді були непохитними й ретельно підраховували набрані очки у всіх видах змагань кожного учасника. Нагородження відбувалось під гучні оплески та радісні вигуки. Медалі та дипломи знайшли своїх володарів. А от переможницею усіх спортивних змагань та володаркою кубку стала Берегута Олександра учениця 33 школи м. Вінниці. З чим її й вітаємо.

А на завершення щедрі господарі ТРЦ «Мегамол» накрили святковий стіл, за яким була можливість обмінятися враженнями.

Ось так у тісній співпраці Комітету по фізичній культурі та спорту Вінницької міської ради, Міського центру соціально-психологічної реабілітації дітей та молоді з функціональними обмеженнями «Гармонія» та ТРЦ «Мегамол» 22 жовтня 2012р. назавжди залишиться яскравим святом перемог у серцях як учасників, так і організаторів.



Переглядів: 4406
Поширень: 0