Представляючи Україну на міжнародному турнірі з футболу MTG United For Peace серед дітей від 12 до 14 років, позбавлених батьківської турботи, юні спортсмени Тульчинської школи-інтернату-ліцею, обігравши у своїй групі представників Росії, Латвії, Угорщини та Румунії, вибороли третю сходинку у футбольних змаганнях.

Команда з України на футбольному турнірі у Норвегії

Серед команд 14 країн світу - Швеції, Норвегії, Данії, Естонії, Латвії, Литви, Болгарії, Румунії, Гани, Чехії, Великобританії, Угорщини та Росії, Україна вперше брала участь у турнірі. Вихованці Тульчинської школи-інтернату-ліцею показали себе однією з найсильніших і найбільш згуртованих команд: за весь чемпіонат футболісти Вінницької області пропустили тільки 1 м\'яч, який став вирішальним на шляху до перемоги.

Вінничани здобули третє місце на футбольному  турнірі у Норвегії

Окрім ігор між країнами, проводився турнір змішаних команд, сформованих з дітей кожної держави-учасниці. Це дало можливість маленьким футболістам, які не стали призерами в командному заліку, відчути себе переможцями у змішаних іграх. І що найголовніше - за кілька хвилин спрацюватися в команді, де немає єдиної мови спілкування.

 

Фото на пам\'ять з відомими футболістами

Після дитячого турніру юні спортсмени стали глядачами професійних матчів між ветеранами футболу збірних Німеччини, Англії, Норвегії, Швеції та Данії. А по звершенню футбольних поєдинків мали змогу зробити фото на пам\'ять з відомими футболістами, серед яких: Тоні Вудкок, Джиммі Картер, Вівіан Андерсон та інші.

Окрім того, для юних спортсменів була організована розважальна програма з різноманітними іграми та екскурсія до Нобелівського Центру Миру.



Переглядів: 3054
Поширень: 0