Перший матч 24 січня вінничани проведуть на виїзді з лідером першості командною "Кремінь-Політехнік" з Кременчуга. 

Головний тренер вінницької команди Сергій Бєлобородов запевнив, що підготовку між колами команда провела плідно, і, не зважаючи на фінансову кризу, продовжить боротись за лідерство у чемпіонаті.

Під час перерви, за словами головного тренера, "Вінницькі зубри" змогли уберегти усіх гравців. До старту другого кола команда підійшла у повному складі. Щоправда, поповнення також не було, тому керівництво розраховує досягти успіху старим награним складом, який добре проявив себе у першій половині чемпіонату.

Однак зараз тренерів та гравців команди хвилюють не стільки далекоглядні плани, а найближчий матч. "Кремінь-Політехнік" торік у Вінниці завдав нашій команді поразки, тож не погано було б поквитатись. 

- Кременчуг - сильний суперник і зіграти успішно із ними - наразі головне завдання. Поки що ми відстаємо, але якщо вдасться перемогти, це зміцнить наше турнірне становище, - каже Сергій Бєлобородов. - Важливо посісти місце у першій четвірці команд, які після основної частини чемпіонату будуть боротися за вихід до Суперліги у фінальному етапі. Ми на це розраховуємо. Влада міста і області виділяє достатньо фінансування, що дозволяє ставити високі завдання.


Переглядів: 3064
Поширень: 0