На території спортивного комплексу «Колос» право представляти Вінниччину на всеукраїнських змаганнях виборювали кращі з кращих. Справжньою сенсацією змагань стала обіцянка президента обласної федерації з важкої атлетики забезпечити команди всім необхідним аби на змагання вони виїздили повним складом.

Останнім часом динаміка розвитку важкої атлетики в Вінницькій області активно пішла в гору, за 9 років 27 спортсменів здобули звання майстра спорту, радують і здобутки молоді, які можуть скласти гідну конкуренцію на змаганнях, але як там би не було,  на одному ентузіазмі без підтримки далеко не заїдеш.

Безперечно, важка атлетика є одним з най видовищних  видів спорту, однак за всім цим криється ретельна та напружена підготовка спортсмена. Нещадна робота над собою з дня у день. Прикро, коли все це залишаються без винагороди.

Любов Кураченко, яка свого часу виграла бронзову медаль на молодіжному чемпіонаті Європи з важкої атлетики, розповідає, що головне для спортсменів ще бажання, якщо захочеш займатись то будеш, а от якість вже залежить від спортивного інвентарю, з яким у наших спортсменів проблеми.

В цілому змагання пройшли на належному рівні, всі спортсмени продемонстрували гідну підготовку та достойно представили свою спортивну школу. Як проходили змагання дивіться у відеосюжеті.



Переглядів: 4180
Поширень: 0