Відсьогодні і до кінця тижня у місті триватиме ХХІІ міжнародний турнір «Зірки над Бугом», який фахівці оцінюють як малий чемпіонат світу. Цьогоріч на турнірі очікується рекордна кількість гостей – більше 450 найсильніших акробатів, тренерів та суддів із Азербайджану, Бельгії, Білорусі, Великої Британії, Вірменії, Ізраїлю, Казахстану, Німеччини, Польщі, Португалії, Росії, Узбекистану та України.

Під час турніру зі спортивної акробатики «Зірки над Бугом» також відзначатиметься 65-річспортсмени зустрілися з мером міста Вінниціний ювілей української акробатики, відтак усі учасники матимуть нагоду поспілкуватися із ветеранами вітчизняної та світової акробатики. Головним суддею змагань традиційно буде суддя міжнародної категорії Леонід Голяк.

Спілкуючись із спортсменами, міський голова Володимир Гройсман зазначив, що з кожним роком географія турніру розширюється. «З багатьма із вас ми зустрічаємося щороку, приємно також і те, що багато учасників приїздять до нашого міста вперше, - говорить мер Вінниці. – Ми дуже раді зустрічі, і хотілося б, аби ви зберегли гарні спогади і про змагання, і про наше місто». Міський голова побажав учасникам змагань спортивних досягнень та гарних результатів.



Переглядів: 3857
Поширень: 0