Цією Програмою заплановано будівництво, експлуатація та використання спортивних об’єктів в т. ч спортивних та дитячих майданчиків і належне їх обладнання (модернізація) за підтримки органів виконавчої влади та місцевого самоврядування.

Керівниками органів виконавчої влади з питань фізичної культури та спорту райдержадміністрацій та міст обласного значення постійно проводять моніторинг матеріально-технічного стану спортивних майданчиків та вирішують питання їх ремонту та модернізації.

Всього в області діє 1720 спортивних та дитячих майданчиків, 320 з них потребує модернізації на суму 6,7 млн. грн.

З 1 по 30 квітня в області проводиться Всеукраїнський місячник з упорядкування спортивних та дитячих майданчиків «Спорт для всіх – спільна турбота». Заступником голови облдержадміністрації Г.Г.Деруном затверджено План заходів щодо проведення обласного місячника «Спорт для всіх - спільна турбота» з 1 по 30 квітня 2013 року в усіх районах та містах обласного значення.

Протягом квітня будуть проведені благоустрій, поточний ремонт площинних спортивних споруд, які використовуються для проведення заходів з фізичної культури і масового спорту в навчальних закладах, за місцем проживання та в місцях масового відпочинку населення.



Переглядів: 4146
Поширень: 0