нагородження спортсменів

За дорученням і від імені голови облдержадміністрації Івана Мовчана заступник голови ОДА Григорій Дерун привітав спортсменів, тренерів, керівників спортивних організацій і ветеранів спорту.

нагородження спортсменів

Найкращі спортсмени і тренери отримали грамоти, грошові винагороди, банківські картки та подарунки. Крім того, заступник голови ОДА Григорій Дерун привітав новообраного голову Всеукраїнського спортивного товариства «Колос» вінничанина Олександра Мендуса і вручив йому посвідчення про присвоєння звання заслуженого працівника фізичної культури і спорту.

нагородження спортсменів

Повідомляючи про успіхи вінничан, заступник голови ОДА звернув особливу увагу на успіхи олімпійців:

Інна Осипенко-Радомська

«Двічі срібною призеркою Олімпійських ігор 2012 року в Лондоні стала вінничанка – заслужений майстер спорту України з веслування на байдарках і каное, олімпійська чемпіонка Пекіну, володарка чотирьох олімпійських нагород Інна Осипенко-Радомська. Гідний результат на Олімпіаді показала ще одна наша землячка – майстер спорту міжнародного класу зі стрибків у воду Анна Письменська. Вона посіла почесне шосте місце. Україна пишається досягненнями заслуженого майстра спорту України з легкої атлетики, олімпійської чемпіонки Наталії Добринської, яка минулого року встановила світовий рекорд з легкоатлетичного п’ятиборства».

Наталя Добринська

Під час підсумкової наради йшлося не лише про найвищі спортивні досягнення вінничан, а й про розвиток масового спорту, зокрема про зміцнення матеріально-технічної бази галузі.

Григорій Дерун

«У 2012 році нам вдалося завершити реконструкцію стадіону в Центральному парку культури і відпочинку ім. Горького із заміною штучного покриття; збудувати 23 об’єкти спортивного призначення. Сподіваюся, що разом з Вінницькою міською радою ми вирішимо питання будівництва в обласному центрі сучасного універсального спортивного комплексу», – повідомив у вітальному слові Григорій Дерун, наголосивши, що питання розвитку галузі перебувають на особистому контролі голови ОДА Івана Мовчана.

нагородження спортсменів



Переглядів: 5966
Поширень: 0