Гравці та тренери вінницьких команд встигли своєчасно розчистити поле від сніга, який несподівано випав внаслідок тривалої завірюхи у 3-й декаді березня. Про те, що «сніг був», нагадували його залишки поза межами поля.

хокей на траві Вінниця

Як і очікувалось, найцікавішим матчем туру став поєдинок між вінницькими командами - лідером "Олімпією-Колосом-Секвоєю" (головний тренер Павло Мазур) і його найближчим переслідувачем "ШВСМ-Олімпією-Динамо" (головний тренер Микола Кас’янчук). Спочатку вперед вийшли "динамівці". Потім "колосівці" зрівняли рахунок, а наприкінці другого тайму повністю переграли суперника - 4:1. Далась взнаки краща функціональна і технічна підготовка гравців лідера чемпіонату

- Весняний хокей - непередбачуваний, - сказав Павло Мазур. - Тому наше невеличке відставання по ходу гри від "ШВСМ-Олімпією-Динамо" мене не здивувало. Адже наш клуб лише втягується в ігровий процес після зимового міжсезоння, хлопцям дещо бракує свіжості та ігрових кондицій.

В інших матчах туру Вінницькі хокейні гранди буквально "трощили" команди з інших регіонів України, долаючи їх з великим рахунком, - з перевагою у 5-9 голів. Відмітимо лише вщерть розгромні перемоги двох команд Вінниці з однаковим рахунком 10:1, відповідно, "Олімпії-Колос-Секвоєї" над командою Кривого Рога, та ШВСМ-Олімпії-Динамо" над командою Чернівців.

Після ІV туру, тобто після 16 проведених ігор с початку сезону 2012/2013рр., лідер набрав максимум очок (64), - всі 16 матчів виграв. А, взагалі, після ІV туру положення лідируючої трійки команд таке:

  1. ХК «ОКС» Вінниця 16 16 0 0 164-30 64
  2. ХК «ШВСМ-Динамо» Вінниця 16 14 0 2 99-27 54
  3. Збірна Черкаської обл. 16 11 1 4 84-64 50

Зазначимо, інші команди «страшенно» відстали від ведучої групи.

Попереду, з 11 по 14 квітня у лідера матчі І туру Кубку СНД, що відбудеться у Бресті (Білорусь). Нагадаємо, в цих змаганнях приймають участь чемпіони України, Росії та Білорусі.



Переглядів: 3363
Поширень: 0