Нагадаємо, матчі І туру Кубку СНД лідируюча у чемпіонаті України Вінницька команда «Олімпія – Колос – Секвойя» провела не так яскраво, як хотілось.

Безумовно, у певній мірі на це вплинуло те, що троє провідних гравців нашого клубу наразі грають у складі закордонних команд, у Білорусі.

У цьому сезоні у двох білоруських клубах виступають 3 Вінницькі легіонери, гравці збірної України з хокею на траві, які до цього успішно грали за Вінницьку команду «Олімпія-Колос-Секвоя».

найкращий форвард України Артем ОзерськийЦе Артем Поповченко і Дмитро Носенко (обидва – ХК «Мінськ») та найкращий форвард України Артем Озерський, який нещодавно перейшов до «Будівельника» (Брест). Саме гра цих колишніх Вінницьких хокеїстів реально вплинула на результати І туру Кубку СНД і, зрозуміло, не на користь «Олімпії – Колос – Секвойї».

оловний тренер «Олімпії – Колос – Секвойї» та збірної України Павло МазурЗазначимо, перехід до інших команд своїх провідних гравців – це водночас підсилення конкурентів і послаблення свого клубу; це змушує керівництво команди вирішувати питання еквівалентної заміни їм, в тому числі і за рахунок перспективної молоді.

Наші тренери уважно спостерігали за їхньою грою у Бресті під час матчів І туру. Адже цих трьох легіонерів планують залучити до національної збірної команди України для участі на змаганнях Світової Ліги.

У функціональному плані найкраще серед наших білоруських легіонерів виглядає Дмитро Носенко, - зазначив головний тренер «Олімпії – Колос – Секвойї» та збірної України Павло Мазур. – За Артема Озерського скажу, що через те, що він не тренувався у міжсезоння, поки що виступає не так потужно, як завжди. Проте нам він все ж таки забив гол, а також двічі забив гол в білоруському дербі, забезпечивши Брестському «Будівельнику» перемогу над ХК «Мінськ».



Переглядів: 3386
Поширень: 0