Валентин Георгійович Лопатинський все своє життя присвятив охороні життя та здоров’я людей. Сімнадцять років служив в органах внутрішніх справ. Після завершення офіцерської кар’єри почав працювати у Вінницькому Управлінні Державної служби охорони при обласній міліції на посаді старшого інкасатора.

«ТИТАН» та навчає маленьких діток бойовим мистецтвам

У вільний від роботи час Валентин Лопатинський тренує бійців спецпідрозділу міліції «ТИТАН» та маленьких діток, яким, крок за кроком, передає свої знання та вміння з бойових мистецтв.

«ТИТАН» та навчає маленьких діток бойовим мистецтвам

Днями його вихованці склали іспит на право отримати нові пояси. Завдяки напруженій праці спортсмени виконали технічні вимоги стилю рукопашного бою Національної федерації з рукопашного бою України та отримали аж шістнадцять поясів.

Кожен пояс має свій «Кю» - це цифрова позначка від десяти до одиниці та відповідний колір, що показує рівень підготовки його власника. Чим нижчий «Кю» тим більша майстерність спортсмена. Хтось тільки склав на перший свій десятий «Кю», а хтось вже дійшов і до четвертого.

«ТИТАН» та навчає маленьких діток бойовим мистецтвам

Глядачам, що були на святі вручення заслужених нагород була представлена програма по самозахисту від нападу та ударів палицею, ножем, погроз пістолетом, та звільнення від захватів.

«ТИТАН» та навчає маленьких діток бойовим мистецтвам

Батьки спортсменів, їх друзі, працівники УДСО та представники Управління з питань фізичного виховання і спорту не приховували свого захоплення, коли на татамі виходили майбутні чемпіони.



Переглядів: 8672
Поширень: 0