У Вінниці, на стадіоні Центрального парку культури і відпочинку імені Горького, відбулися три товарисько – тестових матчі з хокею на траві: Україна – Білорусь. Збірна України (головний тренер Павло Мазур; і водночас Вінницької “Олімпії-Колоса-Секвої”) повністю була складена з вінничан.

У Вінниці відбулися три товарисько–тестових матчі з хокею на траві

У перших двох зустрічах провідний форвард збірної України екс-гравець “Олімпії-Колоса-Секвої” Артем Озерський грав за “жовто-блакитну” команду, а у третій зустрічі…за збірну Білорусі. Отакої! Нагадаємо, Артем нині грає у Білоруському Бресті за “Будівельник”.

У Вінниці відбулися три товарисько–тестових матчі з хокею на траві

У першій грі наші впевнено перемогли – 5:2. У другому матчі білоруси взяли несподіваний реванш – 5:1. 

У третій грі підопічні Павла Мазура забили гоУ Вінниці відбулися три товарисько–тестових матчі з хокею на травіл наприкінці першого тайму, але на фініші гості відігралися – 1:1. За узгодженим рішенням тренерів збірних з’ясування стосунків було продовжено захоплюючою серією буллітів, у якій кращими виявилися наші – 3:2.

Підсумки трьох матчів прокоментував Павло Мазур:

- Павле Михайловичу, чого саме матчі зі збірною Білорусі і як ви їх оцінюєте?
– Напередодні Кубку європейських чемпіонів у групі “Трофі”, що стартує вже незабаром, 17 травня, у Відні (Австрія), ми запропонували поспарингувати сусідам-білорусам і вони люб’язно погодились. Результатами цих матчів я в цілому задоволений.

– З білорусами збірна грала в основному, оптимаУ Вінниці відбулися три товарисько–тестових матчі з хокею на травільному складі чи ви награвали кістяк студентської національної команди, яка влітку гратиме на Всесвітній універсіаді в Росії?
– Ми виступали в оптимальному складі всі три матчі. 

– Чим можна пояснити поразку з великим рахунком у другій грі?
– Бувають такі ігри, коли відвертається фортуна. У другому матчі ми створили чимало голевих моментів, але не змогли їх реалізувати. У той же час гості забивали практично все, що створили. Окрім того, далась взнаки і недооцінка суперника після першої гри, яку ми виграли з великим рахунком.

– Наші гравці краще пробили булліти, ніж білорУ Вінниці відбулися три товарисько–тестових матчі з хокею на травіуси. Спеціально відпрацьовували їх на тренуваннях?
– Так. Адже на Кубку Трофі у випадку нічиєї в основний час у матчах плей-офф також будуть пробиватися булліти.

– Яка ваша думка щодо запровадження буллітів у матчах чемпіонату України? Адже вони значно підвищують видовищність ігор.
– Я не проти такого нововведення. Але для започаткування буллітів треба змінити регламент чемпіонату України.

–Артем Озерський є громадянином України. Чого в одному з матчів він грав за збірну Білорусі?
– Озерський є основним гравцем національної збірної України. За Білорусь він зіграв з нашого дозволу, адже тестові ігри мали, зрозуміло, статус неофіційних.

– Які гравці були кращими на полі у складі збірної України?
– Це воротар Ярослав Гордей, захисник Руслан Пашковський і нападник Олег Поліщук.



Переглядів: 4142
Поширень: 0