Змагання «Proskuriv Cup2013» пройшли 29 квітня у місті Хмельницькому. Вінницю на конкурсі представили 10 танцювальних пар.

- Нам постійно надходять запрошення на різні танцювальні турніри, - говорить тренер ансамблю спортивно-бального танцю "Грація" Денис Гладкий. – Інколи вони навіть стають для нас несподіванкою. Саме тому дітей ми готуємо протягом року, а не лише перед турнірами.

На одному із сайтів хореограф Денис знайшов оголошення про набір учасників на участь у регіональних міжклубних змаганнях зі спортивних бальних танців «Proskuriv Cup2013» у Хмельницьку.

- Я зареєструвався і 10 пар із ансамблю спортивно-бального танцю «Грація» взяли участь у змаганнях, - розповідає Денис. – На змаганнях було представлено шість моїх пар та чотири пари хореографа Павла Мацюка.

П’ять пар із шести, яких тренує Денис Гладкий, завоювали призові місця: три пари здобули перше місце, одна пара – друге місце, ще одна пара – третє місце.

- Це, як на мене, був середній за складністю турнір, - говорить тренер. - Діти їздять на більш складні турніри. Беручи участь у таких змаганнях, вони отримуюють чималий досвіт. У них є мотивація. Вони тренуються не просто так, бо їх привели батьки, а тому що їм потрібно гідно показати себе на турнірі, завоювати призове місце.

Як повідомив балетмейстер ансамблю спортивно-бального танцю "Грація" Павло Мацюк, до змагань вони готувалися досить ретельно. Кожна із пар виступала зі своєю індивідуальною програмою. Їх старання не були марними, адже діти привезли чимало нагород.

- З 4-х моїх пар - 1 пара завоювала два перших місця (у різних категоріях) і одна пара - друге місце, - повідомив хореограф Павло Мацюк.

Олицький Іван і Регуш Вікторія разом із своїм тренером

Отже, на регіональних міжклубних змаганнях зі спортивних бальних танців "Proskuriv Cup2013” призові місця посіли:

Олицький Іван і Регуш Вікторія. Володарі кубків у двох програмах Юніори 1 +2 (Н клас) - 1 місце, Юніори 1 (Е клас) європейська програма - 1 місце.

Левицький Максим і Матвєєва Аліна. Ювенали 2 (Е клас). Володарі кубка європейської програми. 1 місце.

Непейвода Ярослав і Старинець Валерія. Ювенали 1 (Е клас). Срібні призери в європейській програмі. 2 місце.

Левицький Максим і Матвєєва АлінаНепейвода Ярослав і Старинець Валерія

Сакал Денис та Романова Ксенія. Ювенали 1 (Н клас). Володарі кубка. 1 місце.

Сакал Денис та Романова Ксенія

Зараз танцюристи та їх тренери готуються до Чемпіонату області, який відбудеться 19 травня.



Переглядів: 8278
Поширень: 0