У турнірі прийняли участь 7 команд, а саме: Медичного коледжу, Технічного коледжу (колишня назва Технікум електроних приладів), Торгово-економічному коледжу, Будівельного технікуму, Коледжу НУХТ (Київського Національного університету харчових технологій) та Технічно – промислового коледжу (колишня назва М’ясо – молочний технікум) та Гуманітарно – педагогічного коледжу.

атака

Команди були розподілені на 2 групи. По 2 кращих команди виходили у наступний етап «PLAY – OFF», в якому перші команди груп грали проти других. Переможці у фінальному матчі розігрували звання чемпіона.

Змагання проходили одразу на двох футбольних майданчиках, – вони скорочені зі штучним покриттям. Ворота теж були зменшеного розміру, на кшалт гандбольних. Грали 2 тайми по 15 хвилин. У командах по 4 польових гравці та воротар; були, зрозуміло, і запасні.

удар по воротах

Як всі глядачі змагань мали змогу пересвідчитися, 15-18 річні дівчата ганяли шкіряного м’яча зі справжнім завзяттям. Відчайдушно боролися у кожному ігровому епізоді, - адже хотіли обовязково перемогти. А вигравали, зрозуміло, ті, що сильніші. Зазначимо, у перший день крапав дощик, а у день фіналу було спекотне сонце.

Дівчата – футболістки з різних команд, відповідаючи автору цих рядків на запитання, чого саме вони обрали футбол, «чоловічий вид спорту», одностайно говорили, що футбол саме для них, і тут… «двох думок не може бути!».

Гучні крики, зойки тощо було чути під час матчів далеко від стадіона. Тренери відверто раділи разом із футболістками, коли команда вигравала, і були в розпачі, коли їх подопічні «щось не так робили» і програвали. А коли «щось» вдавалося, а особливо, коли забивали гол, можна було побачити (і почути) справжню радість і дівчат – футболісток, і тренерів, і вболівальників. Мешканці жилмасиву біля стадіону теж дивилися змагання, і навіть.. з балконів. Отже, було цікаво!

чемпіоном Вінниці стала команда Медколеджу

Отже, чемпіоном Вінниці стала команда Медколеджу (тренер Сергій Бельдій, завкафедрою фізвиховання Святослав Рафальський). Медики виграли всі 4 матчі: у групі - у команди коледжу НУХТа – 3:2 і у Техколеджу – 2:0, у півфіналі по пенальті 3:2 у команди Торгово – економічного коледжу (ігровий час – 0:0), та у фінальному матчі впевнено перемогли знов футболісток Техколеджу 3:0. В цій заключній грі Першості голи забили Оксана Гнатюк (2 м’яча) та Яна Кваша. На 2 місці – команда Техколеджу, 3 місце у команди Гуманітарно – педагогічного коледжу.

команда Техколеджу



Переглядів: 6156
Поширень: 0